logga


American Biker av Bill Hayes,
författare The Original Wild Ones

Hayes bok är kanske den mest omfattande och introspektiva titt på mc-världen någonsin! Boken levererar en historia om biker kulturen berättad inifrån, från dem som verkligen har levt där. Klubbar-MC är vördnadsfullt berättad med en ärlig röst som inte kommer från infiltratörer brottsbekämpare, tjallare mm. Livsstilen - Imagen granskas också; utifrån nöjesbranschen, till helg- bikern och till dem som verkligen har gjort "alla detta" till en livsstil.

429 sidor, utgiven nov 2010.

Pris: 245 kr + frakt      
Beställ här
Arlen Ness: The King of Choppers
av; Michael Lichter

I början var det Arlen Ness innan Jesse James, Billy Lane mfl. Arlen Ness började sin verksamheten med att bygga Choppers åt kändisar. Han är sen länge en känd motorcykel byggare vars cyklar kombinerar det konstnärliga och extrema. Dessa rullande konstverk har visats i motorcykel och Hot Rod tidningar i årtionden. Denna bok visar Arlen Ness rykte, affärs-imperium och Custom Bike CV och har fotografier av alla cyklar i Arlen's personlig samling, totalt över 50st.

220x270 mm. 192 sidor,
utgiven august 2005

Pris: 245 kr + frakt      
Beställ här

Art of the Harley-Davidson Motorcycle
foto; David Blattel text; Dain Gingerelli

Fotografen D Blattel behandlar varje fotosession som ett konstverk. H-D experten D Gingerelli sätter varje maskin i ett historiskt och tekniskt sammanhang med informerade profiler. Resultatet blir en vacker, informativ överblick över H-D's 100-åriga historia.

310x250 mm. 192 sidor,
utgiven oktober 2011

Pris: 295 kr + frakt      
Beställ här
Bikeriders for Jesus
by Magnus Westerborn
Den här boken handlar om Preacher Mike & Christian Crusaders. Livet, gärningen, visionen. Men också om vägen in i deras kultur. Den blir en roadtrip in i bikerkulturen. Med en början, ett slut och däremellan en väg.

240x320 mm. 160 sidor, cirka 140 med fotografier, utgiven juni 2005.

Pris: 295 kr + frakt      
Beställ här

Bikers
av Andreas Endemann
BIKERS är en fascinerande titt på den Brittiska bikers-kulturen. Den Tyske fotografen Andreas Endemann har följt UK bikers en hel sommar när dom åkt från en träff till en annan, genom sitt land.

295x295 mm. 140 sidor,
80 färgbilder, utgiven april 2001.

Pris: 395 kr + frakt      
Beställ här
Billy Lane
It's NOT a motorcycle baby,
it's a CHOPPER!
Billy Lane är en av Amerikas första chopper byggare, bygger dom sexigaste motorcyklarna i Usa. Född och uppvuxen på Miamis gator! Läs hans självbiografi med bilder av Michael Lichter.

220x280 mm. 176 sidor,
200 färgbilder, utgiven okt. 2004

Pris: 245 kr + frakt      
Beställ här

Billy Lane's How To Build Old School
Choppers, Bobbers And Customs
Den här boken visar många hemligheter vid byggandet av choppers som skiljer sig från den stora mängden. Det här är den ultimata resursen för alla chopper byggare - en bok med en steg för steg guide för att bygga valfri sorts custom mc.

176 sidor/250 färgbilder,
utgiven nov. 2005

Pris: 245 kr + frakt      
Beställ här
Born to Be Wild:
Harleys, Bikers & Music for Easy Riders

Harley-Davidson förenar transport och livsstil, oskiljaktigt kopplade till idéer om frihet och äventyr. Born to Be Wild är en hyllning till denna inställning, som började i Amerika och spreds sig sen över hela världen.

280x280 mm. 120 sidor, utgiven december 2006, inkl 4 musik cd.s med bikermusik

Pris: 295 kr + frakt      
Beställ här

Brothers on wheels av:
Björn Ljungquist

Bloodbrothers MC får en begäran från en emigrerad biker, om att hjälpa en broder, som är kvar i det gamla landet. Gripsen och hans bröder ställer givetvis upp för ”Brothers on Wheels”. Detta resulterar i våldsamma sammandrabbningar med myndigheterna både ute och i rättssalarna. Polisernas hänsynslöshet spårar ur och får fruktansvärda konsekvenser, för Bloodbrothers MC. Men...

Pocket, 178x109, 574 Sidor

Pris: 95 skr       Beställ här
Choppers
Skriven av den erfarna författaren Mike Seate, Choppers ger en omfattande titt på hur choppers utvecklats och vad som är så intressant i att bygga och köra dom. Första kapitlet berättar om tiden efter WW II och bob job Harleys som var en föregångare. Intervjuer och historiska foton visar utvecklingen från när det började till nutid.

220x275 mm. 144 sidor, 100 färg/40 s/v bilder, utgiven 2003.

Pris: 245 skr      
Beställ här

Chop, Ride & Party
Two Percent Roadblock nr 1 - 2017
”Ride Choppers or Fuck Off”

Endast två procent av alla bikers åker och bygger choppers. Ton Beerepoot jobbar på en årligen roadbook för de 2%. Det kommer bara att vara choppers och riktar sig till chopperälskare över hela världen. Folk som älskar att bygga, köra och festa! Den här 180-sidiga inbundna årsboken kommer mest att ha artiklar om den europeiska chopper miljön.

215x275 mm. 180 sidor, Inbunden å många färgbilder, utgiven 2017.

Pris: 499 kr + frakt      
Beställ här
Chop, Ride & Party
Two Percent Roadblock nr 2 - 2018
” Ride Choppers or Die”

Endast 2% av alla bikers åker och bygger choppers. Ton Beerepoot andra roadbook för 2%. Det kommer bara att vara choppers och riktar sig till chopperälskare över hela världen. Folk som älskar att bygga, köra och festa! Boken är kriven på engelska med många intressanta artiklar om byggandet och chopper-åkandet, roadtrips, historia och konst ....

215x275 mm. 196 sidor, Inbunden å många färgbilder, utgiven 2018.

Pris: 499 kr + frakt      
Beställ här

Dave Perewitz:
Chopper Master and King of Flames

Självbiografin är skriven med hjälp av Mike Seate och Jody Perewitz Foto av: Simon Green. Dave är en av dom duktigaste custom byggarna i världen. I denna bok berättar han för första gången sin egen story. Detta är en biografi om en man som har varit verksam i custom-branchen över 30 år.

192 sidor, utgiven dec 2006.

Pris: 245 skr + frakt      
Beställ här
Dream Garages
av Kris Palmer

För bil och motorcykel entusiaster finns knappast en mer helig plats än garaget. Det är där allt händer: återställande av reliker och återupplivande av vrak, vid polering av historier och fenor svans och vänskap format över en gemensam passion för fordons fart och stil. Dröm Garage tar läsaren till mer än 20 av dessa tillflyktsorter

254x254 mm. 192 sidor,
utgiven november 2006
slut lager

Eddie Paul's Extreme Chopper Building

När mäster byggaren Eddie Paul beslutar sig för att bygga en chopper messar han inte runt. I boken delar Eddie med sig med tips, teknik och planering som kan hjälpa dig att omvandla din motorcykel till ett rullande konstverk. Lär er hemligheterna hur man formar och planera sin custom motorcykel, väljer och använder rätt verktyg

210x275 mm. 176 sidor, över 300 färgbilder, utgiven mars 2006.

Pris: 245 skr + frakt      
Beställ här
Extreme Motorcycle Art
Av: Spencer Drate och Judith Salavetz. Denna rikt illustrerade bok hänger sig åt extrem konst på motorcyklar. Boken visar exempel från dom bästa bike konstnärerna i världen. Den innehåller färg fotografier på lackade hojarna och många detalj foton på konstverken.

240x267 mm. 160 sidor, 200 färgbilder, utgiven 205.

Pris: 345 skr + frakt      
Beställ här

Fotobok av Jonny Wessberg

Jonny har under flertal år dokumenterat Old Style Weekend. Det är ett evenemang för hot rods, kustoms, motorcyklar i 30 - 50-tals stil från amerika plus original amerikanska bilar upp till 56 års modell.
Jonny jobbar bl a på
Gasoline magazine

76 sidor i formatet 210x297 mm
tryckt i fyrfärg på 150 grams
Lessebo-linnépapper

Pris: 250 kr + frakt       Beställ här
Harley People
av: Steve Wilson
Röster från den verkliga HD-miljön. Personliga erfarenheter och filosofier berättas av en samling harley entusiaster, en del vilda. Som ex Presidenten i Harley-Davidson USA till en bakgats mekaniker, boken porträtterar män och kvinnor ifrån Storbritanien och övriga världen.

255x255 mm. 160 sidor,
140 färgbilder. utgiven 2002

Pris: 495:- + frakt      
Beställ här

Harley Custom Bikes
av: Tomas Hansson

Krom, lack, design och klassiskt muller! Motorcyklar berör i allmänhet och HD i synnerhet!

Boken innehåller en unik sammanställning i bild och text av Svenska Harleys som Tomas Hansson fotografera under årens lopp.

300 sidor, ca 300 bilder,
utgiven juli 2011

Pris: 345:- + frakt      
Beställ här
Harley-Davidson Century
Go hog wild med Hunter S. Thompson och Brock Yates när dom sammanfattar utveckling av outlaw imagen och kulturen runt Harley-Davidson. Kryssa genom historien med kraft och fart när Cycle Worlds kolumnist Kevin Cameron dokumenterar H-D's delikata balansgång mellan teknologi och tradition.

384 sidor, 400 färgbilder och s/v, utgiven okt 2004

Pris: 495:- + frakt      
Beställ här

Hells Angels Motorcycle Club
Fotografen Andrew Shaylor har fått en inblick i och följt Hells Angels MC i England under en längre tid.
Över 300 bilder och illustrationer från deras värld som t ex evenemang, motorcyklar, klubbhus, porträtt mm.
Speciellt förord av Sonny Barger.

208 sidor/inbunden/300x250 mm/ totalt 300 bilder och illustrationer. utgiven 2004

Pris: 395 kr + frakt      
Beställ här
"HELLS ANGELS EUROPE-
Trough the Decades"
är en historisk fotodokumentation

Boken skildrar på ett unikt sätt bildandet och utvecklingen av HAMC i Europa. Det mesta av fotomaterialet som används i den här boken kommer från privata samlingar från medlemmar över hela Europa och har aldrig visats förut.

224 sidor/ engelsk text. utgiven 2005

Pris: 645 kr + frakt      
Beställ här

"HELLS ANGELS"
I över fem år levde författaren och fotografen Per Sännås med Hells Angels avdelning i Stockholm.
Detta är hans unika bildberättelse inifrån världens mest beryktade motorcykelklubb - Hells Angels!

190 sidor/ svensk text. utgiven 2003

Slut i lager     
"The Last Warriors –
German Hells Angels in Focus"
by Lutz Schelhorn

"Den sista krigaren" är fotografen Lutz Schelhorn senaste projekt.. Många myter och rykten kretsar kring den mest kända motor-cykelklubben i världen. Speciellt tyska Hells Angels som för närvarande är i stort fokus hos myndigheter och media.

192 sidor/288 foton i duotone/
326x250 mm/utgiven dec 2011

Pris: 495 kr + frakt      
Beställ här

"HELVETES ENGLER"
(Hells Angels MC Norway)
av Marcel Leliënhof, Hugo Lauritz Jenssen

Boken tar med läsaren på en resa i Hells Angels historia, med särskild tonvikt på etablering i Norge 1992 och de olika HA-klubbar som
därefter har etablerats i landet.

379 sidor / 286x202 mm / inbunden / norsk text / utgiven maj 2014

Pris: 545 kr + frakt      
Beställ här
"HELLS ANGELS MC SCANDINAVIA–
THE TRUE STORY"
Boxen innehåller ett rikt urval av film, artiklar och litteratur om världens största MC-klubb och tar även upp dess utveckling i de nordiska länderna – från det att HAMC Copenhagen valdes in i det internationella broderskapet 1980, fram till nutid...

Boxen innehåller: 4 DVD och 2 böcker Hells Angel av Sonny Barger och The True Story av Jønke Nielsen
Release 22/11 2012.

Pris: 495 kr + frakt      
Beställ här

History of Choppers:
Rolling Sculptures
by R. Louise Wieland

Denna bok avslöjar historien om choppern. Författaren R Louis Wieland fångar in den otroliga kombinationen skulptur, attityd och individalitet, tillsammans med fakta, anekdoter, halv-sanningar, och myter...

128 sidor/inbunden/254x251 mm/
utgiven 2007

Pris: 245 kr + frakt      
Beställ här
How to Build a Bobber On a Budget
av: Jose de Miguel

Författaren byggaren de Miguel visar läsaren hur man bygger en "Killer Bobber" för mycket mindre än priset av en ny motorcykel. Från att välja en donator cykel och kolla motor, transmission mm. Till att välja lack och tillverka delar. de Miguel gör det komplicerade arbetet enkelt och lätt att förstå.

210x270 mm. 160 sidor,
utgiven; februari, 2008

Pris: 195 kr + frakt      
Beställ här

Icons of Motorcycle Design
by Guy Fithen, Foto: Ralf Turander

A lavish book of high quality images built round the motorcycle collection of the famed MC Collection in Stockholm. This museum was inspired by a visit to the ART OF THE MOTORCYCLE at the Guggenheim. Incredibly detailed images of design details of famous motorcycle models down thru the years.

Inbunden/English/240 sidor/utgiven apr 2009

Pris: 345 kr + frakt      
Beställ här
Indian Larry
by Dave Nichols och Andrea "Bambi" Cambridge Foto: Michael Lichter

Indian Larry Desmedt R.I.P.
Han dog i en olycka aug 2004, han är bäst ihågkommen för sina anmärkningsvärda custom motorcyklar, sina vilda tatueringar, och sin kärlek till att bygga och köra rullande konstverk (mc).

Inbunden/176 sidor/250 färg-bilder/utgiven jan 2006

Pris: 245 kr + frakt      
Beställ här

Legendary Motorcycles
av: Basem Wasef / förord: Jay Leno

Historierna och Motorcyklarna som blev berömda av Elvis, Peter Fonda, Kenny Roberts mm. Läs historierna, nu berättade in i detalj för första gången om Motorcyklarna som blev historia i den amerikanska kulturen.

Inbunden. 176 sidor, 100 färg och
100 s/v bilder, utgiven okt 2007


Pris: 345 kr + frakt      
Beställ här
Living the Life
av: Doug Barber a.k.a. Q-Ball
   & dikter av Sorez the Scribe

Klassiska bilder av bikers från 70-talet och tidigare är cult bland dagens diskriminerade bikers.
Doug Barber's foton påminner oss
om en tid då motor-cyklarna, och folket som körde dem var äkta.
Denna samling av bilder i komb-
ination med dikter från Sorez the Scribe ger en unik inblick i vår subkulturs förflutna.

Inbunden. 180 sidor, s/v bilder,
utgiven feb 2010

Pris: 475 kr + frakt      
Beställ här

Living the Dream av: Björn Ljungquist

Living the Dream är den fjärde boken i serien om den svenska bikerklubben Bloodbrothers MC. Den är synnerligen lättläst och samtidigt så spännande och medryckande att man redan efter några få sidor får problem med att stanna upp i läsandet.

Roman, utgiven 2009, Danskt band
180 x 110 mm, 666 sidor

Pris: 130 kr + frakt      
Beställ här
Motorcycle Dream Garages
Fantastic Spaces - Outrageous Bikes
av Lee Klancher förord K Cameron

Motorcyklar fotograferas varje dag. Du ser dem på webbplatser, i tidningar och på utställningar. Men de platser där de tillbringar sin vardag är lite av en hemlighet. Boken tar dig in i dessa privata enklaver för en smygtitt hemma hos...

Inbunden, 245x285 mm. 292 sidor,
231 färgbilder, utgiven okt 2009

Pris: 345 kr + frakt      
Beställ här

Motorcycle Legends
The Bikes. The Riders. The Stories.
av: Michael J. Dregni

Motorcykeln är så mycket mer än bara ett transportmedel, den står för frihet, styrka och har påverkat mycket i vår kultur. Boken fångar anden i motorcykeln och åkandet. Bl a genom att fokusera på händelser som har skapat sporten, och på folket som byggde och åkte mc.

225x290 mm. 160 sidor,
utgiven okt 2004

Pris: 195 kr + frakt      
Beställ här
Old School Choppers
av: Alan Mayes

Bokens författare "Alan Mayes" är chefs-redaktör på tidningen "The Horse Backstreet Choppers". Boken beskriver bla 25 hojbyggen byggda med old-school teknik och karaktär som kan inspirera andra byggare och entusiaster. Inkl 400 häftiga färg bilder, detaljerade ingående instruktioner och dussintals användbara tips.

häftad. 170 sidor,
utgiven dec 2006

Pris: 295 kr+frakt    
Beställ här

One Percent
av: Micheal H. Upright

Detta är en svartvitt foto dokumentär om Amerikanska outlaw bikers. I "One Percent" låter Michael Upright oss få se nya bilder och träffa människor vars liv är verkligheten bakom ikoner. Upright tillbringade fyra år för att upprätta en relation med bikers som är dokumenterade i denna bok.

Häftad. 88 sidor, 28*23cm,
utgiven sept 1999

Pris: 345 kr+frakt     
Beställ här
One Percenter
Legend of the Outlaws Bikers
av: Dave Nichols

Denna bok berättar historien om
detta uppror utan orsak - förutom friheten och livsstilen. Boken börjar med starten av denna subcultur - när krigsveteraner från 2:ndra världs-kriget tidigt började starta motorcykel klubbar - till dags datum; detta är berättelsen från det verkliga livet om One Percenter-Legend of the...

Inbunden. 288 sidor, utgiven nov 2007

slut lager

Outlaw Choppers
Enthusiast Color Series

Choppers, originalet var förr favorit cykeln bland outlaw bikers, idag är det en elegant mc. Prislappen på en chopper designade av dom stora mc-byggarna kan idag hamna på ett
6 siffrigt belopp.

210x230 mm. 95 sidor, häftad.
utgiven april 2004

Pris: 145 kr + frakt      
Beställ här
Rockin' Down the Highway
Bilarna och Folket som ...
av: Paul Grushkin förord: Ness

Med hjälp av mer än 1,000 bilder, inkl många inte tidigare visade, presenterar Rock-historikern Paul Grushkin den mäktiga, lovprisande och syndfulla Äktenskapet mellan Musiken och Bilen

Inbunden. 240 sidor, 600 färg
och 200 s/v bilder, utgiven okt 2006

Pris: 395 kr + frakt   
Beställ här

  Portraits of American Bikers: Life in the 1960's
by Beverly V. Roberts

På 60-talet tog Jim "Flash" Miteff flera hundra foton av Outlaws 1%er MC. Fotografierna i denna bok är speciellt utvalda från hans samlingsalbum. Dom är aldrig tidigare visade och är från original negativen.

Häftad, 158 sidor, 75 s/v bilder.
300x230 mm. utgiven 2008

Pris: 295 kr+frakt   
Beställ här
 

  Rebel Motorcyklar Ltd
Photo & layout by Laurent Bagnard

Boken innehåller ett urval bilder av byggare, bikes, evenemang och utställningar med bland annat: Shinya Kimura; Wes White; Cole Foster; A Bombers, Sweden; Moon eyes, Japan; Jimmy Shine; Hard 9 Choppers; El Diablo Run...

Inbunden, 144 sidor,.
310mm x 217 mm. utgiven 2009

Pris: 295 kr+frakt   
Beställ här
 

Shovelralli Kihveli 2011
photo by Ulf Forsberg - Ulfspicture

En fotobok på 40 sidor helt i färg från Shovelralli Kihveli i Vörå/Maxmo. Rallyt är en träff för Shovels och likasinnade.

Inbunden 40 sidor, utgiven 2011
210 x 280 mm, färgbilder

Pris: 450 kr+frakt     
Beställ här
Stora Fotoboken om Plebs Choppers
by Tom Titt

300sidor med över 400bilder i s/v och "gul duplexinfärgning". Förord av John-E Franzén i engelsk översättning. Övrig bildtext på engelska.

Pris: 415 kr+frakt     
Beställ här

S&S Cycles

"Today's Top Custom Bike Builders"
by Howard Kelly. Foto Michael Lichter
samt förord Jay Leno.

För att hedra S & S Cycle's 50-årsjubileum, ger denna bok en historia av S & S Cycle och visar 50 custom motorcyklar som byggdes av några av de bästa Custom Bike byggarna i branschen bl a

Inbunden 224 sidor, utgiven sept 2009
245 x 285 mm, 225 färgbilder

Pris: 395 kr+frakt     
Beställ här
Sturgis
av: Michael Lichter
förord: Peter Fonda

Sturgis, South Dakota, är kultur i sig själv, ett motorcykelns Mecca för hundratusentals bikers som åker dit i augusti varje år. Sturgis är en plats olik allt annat, en plats som en vecka varje sommar blir till ett centrum i universum för motorcykel entusiaster.

261x264 mm. 168 sidor, 92 färgbilder
och 54 s/v. utgiven april 2003

Pris: 295 kr + frakt      
Beställ här

Techno-Chop
av: Mike Seate

Boken berättar om flertalet av dagens ledande chopper byggare, både kända som relativt okända. Den visar också deras arbeten genom häpnads-väckande bilder som fångar dom invecklade detaljerna och deras fina hantverk på dessa fantastiska motorcyklar.

220x275 mm. 127 sidor
utgiven juli 2005

Pris: 245 kr + frakt      
Beställ här
Terry the Tramp:
The Life and Dangerous Times of a
One Percenter av: K. Randall Ball

Vissa människor finner sin väg till den ljusa vita sidan i livet, men det finns en liten andel som kör igenom de mörka gränderna. Varav en mindre del av dessa överlever. Terry the Tramp född 1947 i ett medelklass hem i, Kalifornien, blev presidenten i en av de mest ökända 1% klubbarna i södra Kalifornien, Vagos MC. Läs hans historia...

160x235 mm. 272 sidor
utgiven oktober 2011

Pris: 245 kr + frakt      
Beställ här

The Bikeriders
av: Danny Lyon

En objektiv samling av foton och intervjuer, första gången utgiven 1968. Återutgiven med ett urval av utomordentligt nya foton i svartvitt och färg som bildligt fångar subkulturen bikers och deras värld under det turbulenta 60-talet.

185*254 mm. 128 sidor
13 färg/58 s/v bilder, nyutgiven 2004

Pris: 245 kr + frakt      
Beställ här
The Harley in the Barn
av Tom Cotter

Att köra fram på en landsväg och ditt öga fångas av något kromat när du passerar en gammal bondgård. Nästa gång du rullar förbi, saktar du ner och fokusera på ett skjul bakom huset. Kan det vara? ”Good lord” där är det! Stå på bromsarna, snabb sväng och mera gas igen. Ja, det är en vintage Triumph Bonneville som kikade fram under ett trasigt ….

234x158 mm. 256 sidor
200 färgbilder, utgiven 2012

Pris: 245 kr + frakt      
Beställ här

The Harley-Davidson Reader
av: Michael Dregni

Boken innehåller berättelser, gamla som nya om Harley-Davidson skrivna av och om legender såsom; Hunter S. Thompson till Sonny Barger, Evel Knievel till Arlen Ness osv. Kompletterad med klassiska bilder - wall of death posters - bilder från LP-album och noveller.

348 sidor, 40 färg/60 s/v bilder. utgiven aug 2006

Pris: 245 kr + frakt      
Beställ här
The One Percenter Code
- Dave Nichols

I The One Percenter Code, tar redaktören för Easyriders Dave Nichols vid där han slutade i One Percenter: The Legend of The Outlaw bikers. Nichols tar läsare med i en värld bland 1% MC klubbar och drar undan den hemlighetsfulla ridån om bikers livsstil.

Inbunden, 145x225 mm, 256 sidor,
utgiven apr 2012

Pris: 265 kr + frakt      
Beställ här

The One Percenter Encyclopedia
- Bill Hayes

World of Outlaw Motorcycle Clubs från Abyss Ghosts till Zombies Elite
Någonsin undrat hur Hells Angels har fått sitt namn? Någonsin undrat över det lilla demonisk kreaturet på Pagan's patch? Någonsin undrat om den lokala 1% biker klubben som hänger på den lokala baren? One-Percenter Encyclopedia har svar på dessa frågor och många fler.

240*280 mm. 256 sidor
utgiven dec 2011

Pris: 245 kr + frakt      
Beställ här
Top Chops:
Master Chopper Builders
av: Dave Nichols & Michael Lichter

Chica, Jerry Covington, Cory Ness, Dave Perewitz, Mondo Porras, Jesse Rooke och Roland Sands. Dom här herrarna är "the Lucky Seven", chopper byggarna vars motorcyklar har förevigt ändrat utseendet på världens customhojar.

275x315 mm. 233 sidor.
250 färgbilder. utgiven okt 2005

Pris: 395 kr + frakt      
Beställ här

Wild Ones
Historien om Boozefighters MC
av: Bill Hayes

En nyskapande händelsen i Biker kulturen var en weekend 1947 i Hollister, Kalifornien. Motorcyklister, inklusive medlemmar i Boozefighters Motorcykel klubb, sysselsatte sig med streetracing och andra vilda aktiviteter.

160x235 mm. 286 sidor, inbunden.
utgiven juni 2005.

Slut i lager
Zero Chopper Spirit
The Samurai Bikes From Far East

Zero Engineering är en mc-custom firma i Okazaki City, Japan. Dom har specialiserat sig på Harley-Davidson - Dom gör det på ett så unikt Östern-Japs-sätt kombinerad med djup respekt och beundran för klassiska Amerikanska motorer. Denna fotobok presentera 47 olika Zero bikes med både text och bild.

230x310 mm. Inbunden 175 sidor,
520 bilder, engelsk text .

Slut i lager

BIKERKULTUR

For those who lives outside Sweden!
E-mail us with a request how to order.

Copyright © Oda, 2012. All rights reserved.
Webdesign by Oda